• Niels Hannibal den 25-08-2016
    Betina Groth den 16-06-2016
    Kære forældre
    Her er sedlen til bestilling af mælk. Bemærk, at betalingsfristen er midt i sommerferien og skal overholdes hvis dit barn skal have mælk fra skoleårets start.
    Hilsen Betina
    Linda Ravn den 30-09-2015
    Skolen ved Sundets læringscenterblog
    Linda Ravn den 24-09-2013
    Kære forældre,
    En stor del af jeres børns liv foregår på nettet. Og det kan I ikke gøre så meget ved. Men I kan hjælpe jeres børn, så de kan undgå nogle af de største faldgruber. Se videoen og bliv inspireret af en ihærdig mor, der stort set og næsten viser sin datter vejen til god digital adfærd.

2.v samlede med deres klasselærer ca. 60 kg affald  (11 poser) på SVS (dvs. alle gårde/mellemstykket og fodboldbanen/”skoven” samt hækken rundt om banen og Kaldæavej. Det er rigtig godt gået. Tak for det J

2. klasserne og 9. klasserne har haft besøg af forfatteren Kim Fupz Aakeson, som fortalte om sit forfatterskab. Begge klassetrin havde forberedt gode spørgsmål til forfatteren, som på underholdende vis svarede og gav et indblik i livet som forfatter.
2. klasserne fik læst højt af bogen "Lillebror" og hørte om hvordan drengen Vitello blev til. At Vitello har direkte forbindelser til Lucas Graham blev historierne ikke dårligere af!
Begge klassetrin har arbejdet med Kim Fupz' forfatterskab og har læst en del af hans bøger. Skolens bibliotek har en stor del af hans bøger til udlån, både til de store elever og til de små.

Musikvalgholdet optræder i aulaen til fællessamling