Efter ferien kommunikerer vi på Aula

Det er stadig vigtigt, at alle forældre får et Unilogin for at kunne logge på, når vi skal over i Aula, som bliver vores nye kommunikationsplatform.

Her er et link til en forældrefolder:

Foærldreapp´en skulle virke fra d. 14/10.

Giver dette problemer kan I ringe til kontoret på 32551508 og få hjælp.

Johnni Damgaard Pedersen

Renovering af skolen.

Snart begynder renoveringen af Friluftskolen.
I efterårsferien etableres byggeplads på "mellemstykket" mellem drengegymnastiksalen og FLS.

Halvdelen af stien over mod FLS, bliver spærret af med et byggehegn.
Cykelparkeringen bliver flyttet over mod drengesalen. Bliver der pladsproblemer, skal cykelstativerne ved boldbanen og ved fritidshjemmet benyttes.

Johnni Damgaard Pedersen

Happy Xmas trees på Kgs Nytorv

Kom forbi Kgs. Nytorv i efterårsferien eller i løbet af den næste måned og se de flotte træer, som er lavet med Verdensmålene som fokus. Nogle elever fra 8. årgang samt valgfagsholdet i billedkunst på 7. årgang har udsmykket et af træerne ud fra verdensmålet Livet i Havet. Træerne bliver sat til salg via et aktionshus, når måneden er gået og overskudet går til at plante træer på Mali.