Indskrivning 2017

Følg med i skolens renovering

Skolefodbold: SvS vinder Kredsfinalen i København!

Se skolens oplæg fra informationsaften torsdag d. 17. november her: LINK

Vi sender breve til elever der bor i vores grunddistrikt - Se grunddistrikt her

Se i øvrigt øverst på skoleporten under "Indskrivning".

Der er mange forældre, som gerne vil høre, hvad der skal ske og ikke mindst, hvornår renoveringen går i gang. Det er forståeligt, og vi håber at kunne afklare nogen af disse spørgsmål undervejs i forløbet, når der er nyt at fortælle. En byggeproces, som den vores skole står overfor, er en forholdsvis kompleks og lang proces. Arkitekterne, som er på sagen, har indtil nu arbejdet på at indhente alle de informationer, de skal bruge for at komme frem til et oplæg, som der kan arbejdes videre med. Foreløbig er elever og lærere blevet involveret via møder, hvor der er spurgt ind til blandt andet lokaler og udearealer. Der er endnu ikke eksakte datoer på, hvornår selve byggeriet går i gang.

Sådan ser man ud, når man lige har vundet kredsfinalen i skolefodbold i København!

Stort tillykke til vores dygtige drengehold, som har spillere fra 7., 8. og 9. klasse.

Vi glæder os til at følge drengene igen til foråret, hvor vi må se, om det gode spil kan holde helt til finalen i Odense.