1. skoledag!

4.klassernes besøg af Marianne Iben Hansen

Elever fra 5. klasse deltager i triatlonløb

Torsdag den 10.8. sagde vi velkommen til vores nye elever og skolekammerater i 0. klasse. 5. klasserne stod vanen tro klar med flagallé og sang indtil alle nye elever var på plads i aulaen. Vi glæder os til at lære jer alle at kende!

4. klasserne har haft besøg af forfatter Marianne Iben Hansen. Alle 4. klasserne havde i ugerne op til besøget arbejdet med forfatterens bøger, som alle leger med sproget og fortæller sjove og skæve historier på finurlig vis. Marianne Iben Hansen arbejder også med rim og rytme i sine fortællinger, og opfinder ord og omskriver ord, så de passer til enhver lejlighed.
Marianne Iben Hansen fortalte om hvordan hendes forfatterskab startede, allerede som 7 årig og hvordan hun pludselig blev involveret i MGP.
Eleverne blev introduceret i "lækre ord" og fik, med forfatterens hjælp, rappet dem i en rytme og i et flow der havde fart på.
En flyvende, fantastisk og finurlig fredag, der på fineste vis afsluttede elevernes intense arbejde med sproget i billedbøger.

Udvalgte elever fra 5 årgang har været med i et socialt og fysisk projekt, hvor de siden oktober har trænet op til triatlon. Alle eleverne endte med at gennemføre løbet på distancen:

100 m svømning
6 km cykling
2 km løb.

Eleverne har været rigtig gode til at hjælpe hinanden og løfte i flok. De er så dygtige og seje og alle har fuldt fortjent medaljerne.

Stort tillykke fra skolen med gennemførelsen af projektet og at nå i mål ved det hårde løb!