Skolen ved Sundet ønsker alle elever og forældre en god sommerferie.!

Vi glæder os til at se alle elever fra 1.-9. klasse igen onsdag den 9.8. klokken 8.00.

​0. klasserne møder torsdag den 10.8. klokken 8.45, hvor vi ser frem til at tage imod vores nye elever.

4.klassernes besøg af Marianne Iben Hansen

Elever fra 5 klasse deltager i triatlonløb

Tandlæge i sommerferien

Tandlægevagtordning for børn og unge med bopæl i Københavns og Frederiksberg Kommuner.
Børne- og Ungdomstandplejens vagtordning i sommerferien 2017:
Adresse: Tandklinikken Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj
Åbningstid: Mandag – fredag kl. 8.00 – 14.00
Klinikken er åben for tidsbestilling i ovennævnte tidsrum i tilfælde af behov for akut tandbehandling i perioden 28.6.2017 til 4.8.2017 (begge dage inkl.) Frederiksbergs børn og unge dog først fra 3.7.2017

4. klasserne har haft besøg af forfatter Marianne Iben Hansen. Alle 4. klasserne havde i ugerne op til besøget arbejdet med forfatterens bøger, som alle leger med sproget og fortæller sjove og skæve historier på finurlig vis. Marianne Iben Hansen arbejder også med rim og rytme i sine fortællinger, og opfinder ord og omskriver ord, så de passer til enhver lejlighed.
Marianne Iben Hansen fortalte om hvordan hendes forfatterskab startede, allerede som 7 årig og hvordan hun pludselig blev involveret i MGP.
Eleverne blev introduceret i "lækre ord" og fik, med forfatterens hjælp, rappet dem i en rytme og i et flow der havde fart på.
En flyvende, fantastisk og finurlig fredag, der på fineste vis afsluttede elevernes intense arbejde med sproget i billedbøger.

Udvalgte elever fra 5 årgang har været med i et socialt og fysisk projekt, hvor de siden oktober har trænet op til triatlon. Alle eleverne endte med at gennemføre løbet på distancen:

100 m svømning
6 km cykling
2 km løb.

Eleverne har været rigtig gode til at hjælpe hinanden og løfte i flok. De er så dygtige og seje og alle har fuldt fortjent medaljerne.

Stort tillykke fra skolen med gennemførelsen af projektet og at nå i mål ved det hårde løb!

Ved tandpine eller tandskader uden for klinikkens åbningstid henvises til:
- Privatpraktiserende tandlæge
- Tandlægevagten Oslo Plads 14, 2100 København Ø.
(tlf. 35 38 02 51, hvor åbningstiderne oplyses)
- Tandlægevagten Nordsjælland, Carlsbergvej 13, 3400 Hillerød (tlf. 70 25 00 41 for tidsbestilling)
Ved større tandskader rettes henvendelse til akut-telefonen på 1813
Se mere om tandlægevagtordningen i Region H på www.tandvagt.dk